EXPO DIX

Topkoks zoals Niels van Dooijeweert en culinair adviseurs van prominente bedrijven zoals Sligro, Ruig en Smitvis zijn aanwezig om bezoekers te inspireren op het gebied van horeca.

Op dinsdag 27 maart van 12.00 – 16.00 uur wordt voor de vijfde keer Expo Dix georganiseerd door én in Leerhotel Het Klooster in samenwerking met de Hotelschool Amersfoort en de Sligo.

Expo Dix is de beurs waar professionals en professionals in spé hun horecavak verrijken met kennis en ervaring. Grote en kleine toeleveranciers van de horeca zijn aanwezig om hun expertise, netwerk, beleving en passie voor gastvrijheid aan u over te dragen. Deze editie een bomvol programma met een kooktheater, wijn & bierplein, inspirerende workshops en de stagemarkt.

Kom langs en kom uw horecavak verrijken met kennis, ervaring en inspiratie. Maar liefst 500 studenten van de Hotelschool en horecaprofessionals uit de regio zijn aanwezig om de passie voor gastvrijheid met elkaar uit te wisselen. Daarnaast kunt Bezoekers kunnen deelnemen aan demonstraties, proeverijen, workshops en meer.

Volg ons op Facebook en zien u graag op 27 maart!

Dit artikel delen via: LinkedIn Twitter Facebook Google+ E-mail