Roken, koken en stoken

Kom genieten van een heerlijk BBQ menu in Leerhotel Het Klooster. We gaan van 12 juni t/m 8 juli weer roken, koken en stoken in onze binnentuin.

Onze studenten en koks staan live voor u te koken en bereiden de smakelijkste stukken vlees en vis op onze bbq, braai of steenoven. Voor €25,- per persoon mag u zelf uw stukken vlees, vis en garnituren komen uitzoeken.

Het volgende kunt u aantreffen:

Koude sauzen

Chutney mango

Chutney limoen

Chutney zilverui/sherry

Gele tomatenketchup

***

Groentengarnituur

Zoete aardappel geroosterd met kruiden en chili

Maiskolven

Bunny chow

***

Salades

Charkalaka salade : kruidige koolsalade met paprika

Hoenderslaai: salade met kip, wilde rijst en rode paprika

Curry

Lamscurry met abrikozen en limoen

***

Vlees

Boereworst, opgerolde, traditionele Afrikaanse worst

Diamanthaas met rooibosthee en basilicum

Speenvarkenbout met steranijs en bier

Lamsbout gemarineerd met tijm en knoflook

Kalkoenfilet met gember en kerrie

Geroosterde vis van de dag

***

Uiteraard sluiten we af met een heerlijk dessert. En wat dat is, verklappen we nog niet. Dit is een wekelijks wisselende verrassing van onze derde jaars studenten. Wees er op tijd bij en reserveer nu uw plek en kom Roken, koken en stoken!


Reserveren:

E-mail: reserveringen@hetkloosterhotel.nl

Telefoon: (033) 467 87 50
De afdeling reserveringen is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur.